خب مفاهيم بالا چه ارتباطي با Wasm دارااست؟ طراحي سايت در مشهد براي طراحي وب سايت نمي شود از گويشهاي سطح زير و ديگر گويشهاي سطح بالا به راحتي به كار گرفت. در حالي كه در شرايطي كه با كامپيوتر به لهجه اساسي (Native) خودش كلام زد، همگيچيز (پردازش و اجراي كدها و درنتيجه كوشش وب سايت) سريعخيس ميگردد. علاوه بر آن، به كارگيري از گويشهاي اپليكيشننويسي ديگر (در كنار جاوا اسكريپت) طراحي سايت تجهيزات بيشتري را در مشت پيشرفتدهنده و نرم افزارنويس قرار ميدهد.
ماشين اينترنت اسمبلي ساخته شد تا به طراحان تارنما قابليت و امكان دهد كه در پياده سازي تارنما از لهجههاي ديگر هم راياپارس استعمال نمايند. ahrefs اينترنت اسمبلي كدهاي نوشته گرديده به هر لهجه سطح بالايي را به كدهاي باينري (كدهاي اجرايي سطح ذيل) تبديل مينمايد. مرورگرها مي توانند كدهاي باينري Wasm را، مثل كدهاي جاوا اسكريپت، بفهمند و ايفا نمايند.
تا پيش از اينترنت اسمبلي، جاوا اسكريپت صرفا گويش نرمافزارنويسي آشنا و قابلفهم و شعور براي مرورگرها بود. البته امروزه ورژنهاي نو مرورگرها با كدهاي Wasm سازگارند و آنهارا مي شناسند و ايفا مينمايند. از در ميان تعريفوتمجيدهايي كه از اينترنت اسمبلي ارائه گرديده است، تعريفوتمجيد developer.mozilla.org از ساير معموليخيس و راحتشعورخيس ميباشد.
اينترنت اسمبلي نوع جديدي كد ميباشد كه در مرورگرهاي امروزي انجام ميشود. كدهاي اينترنت اسمبلي تجهيزات جديدي را در چنگ طراح وبسايت قرار ميدهد و همت تارنما را نيز بسيار خوب و سريعخيس مينمايد. اينترنت اسمبلي طوري پياده سازي نشده ميباشد كه اپنويس آن را بنويسد. بلكه طوري پياده سازي گرديده تا كامپايلري توانمند باشد و كدهاي مندرج به لهجههاي مبدا مثل C, C++, Rust و … را ترجمه نمايد.
مداقه اينترنت اسمبلي در پياده سازي وب سايتبراي اينكه التفات كدهاي اينترنت اسمبلي مشخص گردد، موردنياز ميباشد مزايا و خصوصيتهاي آن در طراحي وب سايت شمرده گردد. اينترنت اسمبلي چه تجهيزات و خصوصيتهايي را در چنگ طراح تارنما ميگذارد كه تا قبل از سال ۲۰۱۷ و به دنيا آمدن آن، در ساخت وب سايت قابليت و امكانپذير نبوده ميباشد؟
پس از اينترنت اسمبلي، طراح وبسايت از هر زباني كه بخواهد ميتواند براي كدنويسي به كارگيري نمايد. وي كدها را مينويسد و خيالش ريلكس ميباشد كه زماني آنهارا به كدهاي Wasm تبديل كرد، در مرورگر اعمال مي شوند. همين خصوصيت دست طراحان وب سايت و اينترنت نرم افزارها را براي توسعه و گسترشي پروژههاي بغرنج و هنگفت (مثل Google Earth يا اين كه بازيهاي سه آجل و وب سايتها و اينترنت نرم افزارهاي حقيقت مجازي و حقيقت افزوده) گشوده مي گذارد.
Wasm سعي تارنما را با صرفه مينمايد زيرا كدهايش مدلخيس ميباشد، پس سريعخيس در مرورگر اعمال مي گردند و فرصت لود كمتري را نياز داراهستند. اين يعني طراح وب سايت مي تواند صفحه ها غامضخيس و پرجزئياتتري را پياده سازي نمايد البته نگران مجال لود شيت و درانتظار شدن مخاطب نباشد. ولي مگر جاوا اسكرپيت به عبارتي خصوصيتها را ندارد؟ آري، البته در تماميي مفاد و تماميي پروژهها جاوا اسكريپت سرعت و كارايي ما يحتاج را، مخصوصا براي تسكهاي خيلي هنگفت ، آماده نمينمايد.
صراحت دارد كه بسطدهنده يا اين كه نرمافزارنويس كدهاي Wasm را نمينويسد، البته ميتواند آنانرا بخواند و در شكل بايستگي بازنويسي يا اين كه اصلاح نمايد (debugging). از دو فولدر اكستنشن براي ذخيرهي كدهاي اينترنت اسمبلي به كار گيري ميشود: wat. كه براي داشتن text فرمت كدهاست و wasm. براي فرمت binary كدها. توسعه و گسترشدهنده به راحتي مي تواند فرمت متني را دستكاري نمايد.
دوشنبه ۰۲ آبان ۰۱ ۱۰:۳۱ ۱۴ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است