جاوا اسكريپت
جاوا اسكريپت JavaScript))، طراحي سايت يك گويش اسكريپتي ميباشد كه در كنار HTML و CSS مهمترين تشكيل دهنده صفحه هاي اينترنت ميباشند. جاوا اسكريپت قابليت و امكان Interactive در صفحه هاي اينترنت نرم افزار ها را مهيا مي نمايد. و تحت عنوان يك لهجه يك سري وجهي ميتواند با استعمال توابع، API ها و غيره المان هاي HTML، كاراكتر هاي ورودي، تجهيزات گرافيكي و ساخت سايت را به شيوه هاي متفاوت به در اختيار گرفتن نرمافزار نويس در آورد.
اين لهجه نرمافزار نويسي در صدر براي صفحه هاي اينترنت در سمت و سوي مخاطب به كارگيري ميشد. البته به ندرت كاربرد و بضاعت هاي ارتقاء پيدا كرد تا به حدي كه امروز در سوي سرور (Node.JS) يا اين كه حتي اپليكيشن هاي كاربردي بيرون از اينترنت مانند مايكروسافت ورد و قابل انعطاف افزارهاي PDF براي عمليات هاي متفاوت بخصوص اعتبار سنجي فرم ها مصرف شود.
اسم جاوا اسكريپت مدام بياد آورنده لهجه مالامال اقتدار جاوا ميباشد. چنانچه چه اين دو لهجه از لحاظ اسمي با هم مشابه مي باشند ولي در واقع دو لهجه به طور كامل متعدد ميباشند. اهميت جاوا اسكريپت از آن جهت ميباشد كه يادگيري آن سهل بوده و افزون بر آن بسيار پر استفاده ميباشد. تا حدي كه قاب ورك هاي جديدي مانند بوت استرپ با به كار گيري از كد هاي جاوا اسكريپت ايجاد گرديده اند كه فعاليت توسعه و گسترش تارنما را به شدت سريع و باكيفيت خيس نموده است. با اين درحال حاضر وجود اين قاب ورك ها هر مورد نياز به صرف مجال و تجربه براي يك پباده سازي فن ايي و استوار را داراهستند. قابل ذكر وجود ندارد كه آحاد مرورگر هاي اينترنتي از اين گويش پشتيباني مي نمايند و براي همين به كارگيري از آن بشدت بسط يافته ميباشد.
سه شنبه ۱۵ تیر ۰۰ ۱۱:۵۸ ۲۸ بازديد
یادگیری جاوا به عنوان یکی از زبانهای برنامهنویسی پرکاربرد و قدرتمند در دنیای فناوری امروزی، به دلیل انعطافپذیری، قابلیت استفاده در محیطهای مختلف، و امکانات گستردهای که ارائه میدهد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای یادگیری جاوا رایگان، منابع آموزشی فراوانی در دسترس است که بسیاری از آنها به صورت رایگان در دسترس هستند. این منابع شامل ویدئوهای آموزشی، مقالات، کتابها و دورههای آنلاین متنوعی میشود که به دانشجویان و علاقهمندان این امکان را میدهند تا از مبتدی تا پیشرفته در مسیر یادگیری جاوا پیشروی کنند.
برخی منابع آموزشی رایگان برای یادگیری جاوا عبارتاند از وبسایتهایی مانند Codecademy، Khan Academy و Udacity که دورههای آموزشی آنلاین برنامهنویسی جاوا را ارائه میدهند. همچنین، سایتهایی مانند Stack Overflow و GitHub نیز به عنوان منابع عالی برای پرسش و پاسخ و مشارکت در پروژههای متنباز جاوا به کار میروند. به کمک این منابع رایگان، دانشجویان و علاقهمندان میتوانند به طور مستقل و متناسب با سطح دانش خود، جاوا را یاد بگیرند و مهارتهای لازم برای توسعه نرمافزارهای متنوع را پیدا کنند.