رسيديم به يك از مناطق ديدني در مسير ساخت سايت . دوستان طراحي سايت تا اينجا ما با لهجه هاي نماد گذاري سروكار داشتيم . البته حال مي رسيم به يك كدام از لهجه هاي نرم افزار نويسي كه در دنياي اينترنت فوق كاركشته ميباشد و در صورتيكه بتواينم اين گويش را به صورت بدون نقص خاطر بگيريم ميتوانيم حتي از آن در اپ نويسي سمت سرور هم به كار گيري كنيم . يعني تا اين حد اين لهجه قادر ميباشد .
ما در سايت هاي خويش نياز داريم تا يه خرده تحرك و روح به پوسته ببخشيم . مثلا المان هايي كه در اكثر وبسايت ها چشم ايد مثل اسلايدر ها ، تب ها ، منو هاي آكاردئوني ، حتيدر برخي مفاد منو هاي تارنما ، ساعت و تاريخ و مجموع المان هايي كه به وسيله امرها غير نماد گذاري در اختيار گرفتن ميشوند مستلزم به كارگيري از جاوا اسكريپت ميباشند . اما گويش جاوا را با جاوا اسكريپت كه يك گويش اسكريپت نويسي ميباشد غلط نكنيد .
ولي اكنون فعاليت ما در يادگيري گويش جاوا اسكريپت ريلكس ميباشد . چه طور ؟
نخستين اينكه كتابخانه جي كوئري را داريم . كتابخانه جي كوئري در واقع كدهايي ميباشند كه مرتبط با قسمت پباده سازي بعضي المان ها در پوسته تارنما ميباشند كه غيروابسته گرديده اند و در پوسته يك كتابخانه كه مشتق گرديده از لهجه جاوا اسكريپت ميباشد در دست ما قرار گرفته اند . مشتق بدين مفهوم كه خويش امرها جاوا اسكريپت را هم مي اقتدار در طول تايپ كردن اوامر جي كوئري به شغل ببريم . در واقع جي كوئري فرزندي از جاوا اسكريپت ميباشد .
قسمت هايي از برگه كه مرتبط با كليك ؛ دابل كليك ، ورود و خروج به باطن المان ، اسكرول در درون شيت و .. ميباشند و يا اين كه كارهايي كه در يك تابع وقتي مشخص و معلوم مي بايست ايفا شوند را مي شود به راحتي بوسيله جي كوئري در دست گرفتن كرد .
مثلا : ميخواهيم هنگامي كه مخاطب روي يك دكمه يا اين كه پيوند مشخصي در برگه كيلك كرد يك شيت به طور مودال براي وي گشوده گردد . پس عملا ما با كليك استفاده كننده ميخواهيم تا يك روي داد را در دست گرفتن كنيم . دراين حالت خب ما خواهيم توانست به راحتي جي كوئري را به عمل ببريم .
افرادي كه دوس داراهستند تا سريع خيس در پوسته پيشرفت نمايند كافيست تا كتابخانه جي كوئري را حافظه بگيرند . يادگيري جي كوئري در مسير طراحي وب ممكن ميباشد 2 الي 3 هفته در شكل داشتن تمرينات مطلوب ممكن باشد . و شما با يادگيري جي كوئري ميتوانيد هم خودتان المان هاي متعدد را به طور مختصر نرم افزار نويس نمائيد و هم از افزونه هاي جي كوئري مثل افزونه هاي اسلايدر ، افزونه هاي تول تيپ ، تب و … به كار گيري نماييد . اما خويش جي كوئري كتابخانه اي به اسم جي كوئري يو آي ( jQuery UI ) داراست كه مي شود به ياري آن به راحتي اين مناطق در پوسته تشكيل داد .
در مجموع با يادگيري جي كوئري مسير طراحي وب سايت در قسمت فرانت به اتمام ميرسد و شما ميتوانيد با تمرين ، تكرار ، جستجوي افزونه هاي ضروري و فعاليت با آنها و همچين سرمشق برداري و مشاهده تمپليت هاي بقيه وبسايت ها ، ذهن خويش را دراين مورد گشوده خيس نموده و تخصص خويش را در پباده سازي بسيار بسيار بيشتر فرماييد . ولي پباده سازي به اينجا مطلقا محصور وجود ندارد . البته يادگيري همين 4 گزينه براي اينكه بتوانيد وارد بازار عمل گرديد مطمئنا كافيست . پس نگران نباشيد . باقي مفاد را به ندرت خودتان در مسير طراحي وب سايت خواهيد آموخت و به شدت علاقمند به يادگيري خواهيد شد .
پس تا اين قسمت ما در صورتيكه عالي اتفاق افتاده باشيم ساخت سايت را در مسير صحيح آمده ابم و به ترتيب لهجه هايي كه ما يحتاج بود را حافظه گرفتيم و درواقع اينك به ما يك فرانت اند عمل ( Front-end ) گفته ميگردد .
دراين حالت ما به نصيب اوليه طراحي وب مسلط هستيم و توانمند هستيم تا كليه پوسته هاي تارنما ها را فارغ از اختلال پباده سازي كرده و در چنگ اپليكيشن نويس در اختيار بگذاريم . ولي در شرايطي كه خودمان قصد داشتيم كه نرمافزار نويسي را هم حافظه بگيريم در آن شكل تكليف چه ميباشد ؟
دوشنبه ۰۲ اسفند ۰۰ ۱۱:۱۵ ۱۴ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است