زبان هاي برنامه نويسي طراحي سايت

در اين وبلاگ به توضيح نحوه طراحي سايت مي پردازيم.

سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۴

زبان هاي برنامه نويسي طراحي سايت

۵ بازديد


در قبل در زمينه ي برخي گويش‌هاي رايج در طراحي وب، در نوشته ي طراحي سايت علمي‌هاي تاريخچه ساخت سايت و اصطلاحات رايج در ميزباني اينترنت نوشتيم. البته درين نوشته ي علمي به طور بدون نقص به تحليل لهجه‌هاي قابل استعمال در طراحي وب سايت مي پردازيم.
براي توسعه و گسترش و ارتقا سايت نياز به نرم‌افزار نويسي ميباشد. تعيين و به‌ كارگيري گويش مطلوب موجب پردازش درست پشت برگه مي گردد و تلاش تارنما را مطابق با نيازهاي مخاطب قابليت پذير مي‌كند. همت بيش از۹۵ درصد سايت‌ها به نرم‌افزار نويسي اينترنت بستگي داراست؛ اين فعاليت عمدتا به ساختار تارنما پرداخته و جنبه ظواهر گرافيكي را در بر نمي‌گيرد. لهجه اپ‌نويسي گروه‌اي از رمزنگاري‌ها و نماد گذاري‌ها را دربرگيرنده مي گردد. توسعه و گسترش اينترنت از ساخت و ساز صفحه ها متني معمولي گرفته تا اپليكيشن‌هاي غامض بر اساس اينترنت، اپ‌هاي كانال‌هاي اجتماعي، اپ‌هاي كسب و كار الكترونيك و … نيز تعريف‌و‌تمجيد مي گردد.
سلسله مراتب توسعه و گسترش اينترنت به شرح تحت ميباشد:
Client-side coding ( front-end )Server-side coding ( back-end )Database technology(front-end) Client-side coding چه مي‌باشد؟توسعه و گسترش دهندگان front-end بيشتر بر آن چه مخاطب مشاهده مي‌نمايد متمركز مي شوند؛ آن‌ها با اعتقادوباور از يك تجربه كاربري يك پارچه به تجزيه و ارزيابي كدها و پباده سازي‌ها سرگرم گرديده و در اپليكيشن نويسي front-end آنچه كه مخاطب براي اولي توشه در مرورگر خويش مشاهده مي‌نمايد را مدير مي‌كند.
وظيفه مهم front-end در قدم نخستين پباده سازي ظواهر مطلوب با هدف ها اينترنت‌وب سايت ميباشد.
برخي از گويش‌هاي آيتم استعمال در نرم افزار نويسي front-endHTML (HyperText Markup Language)HTML اولي گويش نرم افزار نويسي پايين اينترنت ميباشد كه در سال ۱۹۹۰ ساخت‌و‌ساز شد و براي طراحي وب سايت با تجهيزات جزئي و بي آلايش گزينه استعمال قرار مي‌گرفت. او‌لين وبسايت اينترنتي در سال ۱۹۹۱، به وسيله آقاي مجموعه برنرز لي با اين لهجه نرم افزار نويسي نوشته شد و به ندرت تجهيزات بيش تري به آن اضافه شد.
پرونده‌هاي با پسوند html  و يا اين كه htm  يك پوشه لهجه از نوع فرا لهجه مي باشند كه صرفا مشتمل بر متن (مانند آنچه اينك ميخوانيد) و يا اين كه فولدر هاي فرنگي ديگر مانند تصوير، فيلم و… ميباشد؛ اين نوع از پرونده ها امكان متصل شدن به پوشه هاي css  و js  را دارااست.
در سال ۲۰۱۰، با عرضه شدن نسخه ۵ اين لهجه نرم افزار نويسي به عنوان HTML5،  در ساخت وب سايت انقلابي پديدآمد. همينطور طراحي وب سايت برخورد گرا از سال جاري استارت شد. اين نوع پباده سازي به طراح اين قابليت و امكان را ميدهد كه بتواند سايتي ساخت نمايد كه با هر سايز از كاغذ اكران، هماهنگي داشته باشد.
كد پايين يك امر HTML بي آلايش ميباشد:





A Dummy Heading

Some text that spans the line..






 
 CSS (Cascading Style Sheets)CSS به وسيله كنسرسيوم كانال جهاني اينترنت يا اين كه W3C، در سال ۱۹۹۶ معرفي شد و سبب شد ساخت سايت جان نو اي بگيرد. اين كنسرسيوم افسر ميباشد تا استاندارد هاي مايحتاج را در وب و لهجه‌هاي نرم افزار نويسي ساخت و ساز نمايد و همگي مي بايست از اين استانداردها تاسي نمايند.
اين نوع از فولدر ها تاكيد بر قشنگ سازي سندها و پوشه هاي مندرج مبني بر html  را دارا هستند كه مشتمل بر رنگ بندي، نوع و اندازه فونت ها، مسافت و محل قرار گيري المان ها و… ميباشد.
با ياري لهجه نرم‌افزار نويسي CSS، طراح ميتواند پوسته پباده سازي صفحه ها وب سايت را استايل بندي نمايد. همينطور براي متن و تصاوير، خصوصيات را از فولدر CSS فراخواني مي‌نمايد كه‌اين خويش سبب ساز كاهش مجال كد نويسي مي‌گردد.
استايل كلي تارنما در پوشه CSS ذخيره ميگردد كه از فولدر‌هاي اجرايي وب سايت غيروابسته ميباشد. در‌حالتي كه كه مورد نياز باشد در قسمت هاي متفاوت وب سايت تغييري داده گردد، از روش بازنويسي اين پوشه مي‌قدرت تغييرات ما يحتاج را در مجموع صفحه هاي تارنما تشكيل داد.
به عنوان مثال در‌حالتي كه كه شما در فولدر CSS مشخص و معلوم نماييد كه فونت وب سايت شما Tahoma با سايز ۱۰ باشد، مجموع متن ها با فونت و اندازه معلوم گرديده در وبسايت نمايش داده ميشود. درحال حاضر در شرايطي كه بخواهيد سايز فونت را از ۱۰ به ۱۲ تغيير تحول دهيد، ديگر نيازي به بازنويسي آحاد فولدر هاي پوسته وجود ندارد. فقط ما يحتاج ميباشد كه در پوشه CSS، اندازه فونت را از ۱۰ به ۱۲ تغيير و تحول دهيد و به همين راحتي آحاد صفحه هاي وب سايت بازنويسي ميشوند.
CSS به گذر زمان فرصت دستخوش تغييراتي شد و در سال ۱۹۹۹ نسخه ۳ آن عرضه شد. امروزه استعمال از CSS در ساخت سايت بسيار يادگرفتن ميباشد و حدوداً سايتي نيست كه از آن به كارگيري نكرده باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.